Geboortebord v bord kopen

Er is een kindje onderweg en dat mag gevierd worden! Ben je dus op zoek naar een geboortebord en specifiek een v bord? Dan zit je goed bij Hippe Geboorteborden. Wij hebben een groot assortiment v borden om de geboorte van jouw kindje aan te kondigen. In de meest uiteenlopende kleuren, patronen, lettertypes en thema’s. Dus je gaat bij ons zeker vinden waar je naar zoekt.

V bord geboortebord

Een geboortebord v bord heeft, logisch natuurlijk, de vorm van een v als je hem van bovenaf bekijkt. Aan de twee uiteinden van het v bord zitten twee gemakkelijke plakstrips. Als je daar de afdekstrip van verwijdert, plak je je geboortebord zo tegen het raam. Op een plek die voor jou handig is. Even opletten dat je hem goed recht hangt en dan kun je vanuit buiten en vanuit twee kanten zien wat er op het geboortebord staat.

Geboortebord v bord

Een geboortebord v bord kopen doe je natuurlijk niet iedere dag. Daarom helpen we je graag even op weg. Je kunt op onze website filteren op jongens, meisjes en tweelingen. Een deel van ons assortiment bestaat uit neutrale designs met neutrale kleuren en kunnen dus voor beide geslachten gebruikt worden. Dat is bijvoorbeeld fijn als je wel je geboortebord v bord alvast wilt bestellen, maar nog niet weet of je een zoon of dochter krijgt. Door een – in te vullen bij het bestelproces, kun je namelijk ook het veld met de naam blanco laten. Zo ben je wel voorbereid, maar zit je nergens aan vast. Weet je al wel of je een zoon of dochter krijgt en wil je jouw geboortebord v bord al helemaal klaar hebben liggen? Dat kan. Vul zorgvuldig de naam van je kindje in en bestel je v bord. Dan zorgen wij voor een piekfijn geboortebord waarmee je vol trots jouw baby kunt presenteren aan de wereld.